ΠΙΠΑ ΜΑΤΖΙΚ ΛΑΙΦ


Έχει βέβαια γεγονότα και μετά το βασιλικό γάμο, όπως, έλαβε χώρα λιτή δεξίωση μόνο για ντριγκ και ντισκομπάλες , προς τέρψιν της καλεσμένης νεολαίας στα ανάκτορα του μπάκιχαμ.
Το παρόν σίγουρα θα έδωσε και η Πίπα... άλλωστε είναι βασικό συστατικό της επιτυχίας ενός βασιλικού.... πάρτι.

Όλα λοιπόν γίνανε για την Πίπα.
Και επίκαιρη κ καλλίγραμμη και άμα λάχει ρίχνει και 5 καντάρια γαλάζιο αίμα , η Πίπα... κ άμα γουστάρει η κουνιάδα του Γουίλιαμ, η Πίπα, και ωραίο θέμα γίνεται κ θέαμα. Τοις πάσι γνωστό λοιπόν το ... μουτράκι της Πίπας, δηλ. να, ο νονός της, την ονόμασε Φιλίππα αλλά ...να ... ξέρετε, λίγο ότι δηλώσεις είσαι, λίγο τα έργα και ημέραι...πολύ θέλει να κοτσάρουν το χαϊδευτικό;

Το λοιπόν στην φάση που είμαστε εδώ στην Ελλάδίτσα, μόνο με την Πίπα δεν είμαστε να ασχολούμαστε. Η πολιτική, οικονομική, κοινωνική κατάσταση δεν μας πολυεπιτρέπει να το παίζουμε γκουζγκούνηδες, και όσο για την λεγόμενη '' τιμή των όπλων'' στα σπουδασμένα κ πνευματικά μυαλά μας, έχουμε ξεπέσει πολύ και φτάσαμε να περιμένουμε, επαναπατρισμό της δραχμής, οικονομικό κραχ της μιας νύχτας, το ελικόπτερο να φυγαδεύει τους χοντροειδέστατους πολιτικούς μας στις πατρίδες τους, τη 2α παρουσία - καταξιώσαμε ακόμα και τον τσαρλατάνο τον Νοστράδαμο-. Εμείς μόνο για τέτοια είμαστε προς το παρόν και για αμφίδρομες κινήσεις της δεξιάς χείρας ''δίκην χτυπώ φραπέ''.