ΟΥΖΟΥ.... ΣΑΝ ΘΑ ΠΙΕΙΣ....

21/5/2011
και Χρόνια Πολλά

Ήρθε ο Ουζουνίδης!!! Χάρηκες ή τρελλάθηκες, σίγουρα δεν ξετρελλάθηκες!!! Ξέρουμε εκ των προτέρων πας μόνο για παραμονή. Δεύτερον ούτε για κύπελλο Αυτά.

Και λέω αυτά γιατί ένα ούζο να πιεις, γίνεσαι ευθύς, ότι κρύβει στα πίσω ''δωμάτια'' η παρεγκεφαλίδα τα βγάζεις στο μευντάνι σε χρόνο ρεκόρ. Και μόνο αυτά;
Αλήθειες βγάζεις, σκέψεις με τεκμήρια λες, θυμάσαι ότι το έργο εδώ στην Ξάνθη το έχεις ξαναδεί! Πολλά πολλά χρόνια τώρα. Και του χρόνου, λοιπόν τα ίδια θα λέμε.
Τώρα αν είναι σοβαρό βήμα του Ουζουνίδη στην καριέρα του η Ξάνθη, δεν το ξέρω ,γιατί δεν ξέρουμε πως το βλέπει το ποδόσφαιρο ως αξία, ως ΣΤΟΧΟΥΣ και τι σχέση έχει με μανατζαραίους και τεχνικούς υπεύθυνους; στην ομάδα! όπως και με τον πρόεδρο.

Το χουμε πει, όταν ο σπόρος της ντομάτας γίνεται φυτό, βέβαια ΑΝ σέβεσαι και το κόπο σου, τον παίρνεις και τον μεταφυτεύεις στο μεγάλο το μπαχτσέ, εκεί που θα δώσει καρπούς ωραίους μυρωδάτους και κατακόκκινους. Πότε όμως; Όταν σέβεσαι τον κόπο σου. Όταν παίρνεις τους πιτσιρικάδες από τόσους δα και τους μεγαλώνεις με κόπους με λόγια , με έργα. Βάζεις και για στυλάρια 2-3 παικτούρες...
Εμάς εδώ, τα πιτσιρίκια, μας δώσανε και ''ντομάτες'', κάτι κύπελλα στην Ευρώπη, κάτι πρωτιές στην Ελλάδα !!

Ακούστηκε ότι είχανε έντονες προπονήσεις, προετοιμασία για να μπουν στο μεγάλο μπαχτσέ, με καλή εξωγηπεδική ζωή(μιλάμε για τους νέους)... και με τα καινούργια μέτρα, λέει περιμένουμε να διαλύσει ο Ηρακλής για να φορτωθούμε τα τεταρτοκλασάτα ενός άλλου ''διηγήματος''.

Τελευταίους δύο μήνες μάλιστα κυκλοφορούν πολλοί χοντρόλιγνοι , και ξανθομπούμπουρες στα πηγάδια , από άλλες ράχες , άλλα βουνά και πουλάνε τα ταγάρια τους. Το ζουμί; κάτι μαγειρεύουν αντί να δουλεύουν.